Για την απίστευτη περιπέτεια που ζει, λόγω του κορονοϊού και τον εγκλωβισμό του στην Καμπότζη, μίλησε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 ο Παναγιώτης Σκαρβέλης, ένας από τους τέσσερις εγκλωβισμένους Έλληνες στην πρωτεύουσα της Καμπότζης.

Ό,τι καλύτερο έχει γίνει στον τομέα της εκπαίδευσης προκειμένου να μην χαθούν ώρες  χαρακτήρισε ο οικονομολόγος και ακαδημαϊκός Δημήτρης Μάρδας την τηλεκπαίδευση, μιλώντας σήμερα στον Status FM και τον Δημήτρη Βενιέρη.

O δικηγόρος Ανδρέας Μιχαήλος έδωσε διευκρινήσεις μιλώντας στον Status FM 107,7 και στον Δημήτρη Βενιέρη για το επίδομα των 800 ευρώ και όσα ισχύουν για εργαζόμενους και επιχειρηματίες, ενώ απάντησε και σε απορίες ακροατών. 

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Νίκος Ρωμανός  μίλησε σήμερα στον Status FM 107,7 και στη Βιργινία Δημαρέση και έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας. 

"Η κίνηση στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει κατά 40%", δήλωσε στον Status FM 107,7 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας, συμπληρώνοντας ότι ελπίζει η αυξημένη κίνηση του Σαββατοκύριακου να μην αποβεί μοιραία, αναφορικά με την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Σε καραντίνα βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και ψυχίατρος Δημήτρης Βαρτζόπουλος αφού ήρθε σε επαφή με τον λαρισαίο βουλευτή και γιατρό Χρήστο Κέλλα, ο οποίος ασθένησε από κορονοϊό. Ο Status FM επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά.

Ο Απόστολος Κενανίδης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Διεθνών Μεταφορών, μίλησε για το ρίσκο και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι αυτοκινητιστές που γυρίζουν όλο τον κόσμο μεταφέροντας εμπορεύματα χωρίς να μπαίνουν σε καραντίνα στον Status FM 107,7, τη Βιργινία Δημαρέση και τον Δημήτρη Βενιέρη.

Ο Νεκτάριος Ζαμπούνης μίλησε στον Status FM 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι τουριστικοί πράκτορες με τις ακυρώσεις των εκδρομών.

Μια ρεαλιστική περιγραφή της κατάστασης στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης  της Λέσβου μετέφερε ο Δημήτρης Πατέστος μέλος Γιατρών του Κόσμου στο camp του Καρά Τεπέ, μιλώντας στον Status FM και τον Δημήτρης Βενιέρη.

Κραυγή αγωνίας εκ μέρους των επαγγελματιών, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στις επιχειρήσεις που έκλεισαν με εντολή κυβέρνησης, από τον πρόεδρο του ΕΕΘ Μιχάλη Ζορπίδη.

Σελίδα 1 από 4

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…