Ο Νεκτάριος Ζαμπούνης μίλησε στον Status FM 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι τουριστικοί πράκτορες με τις ακυρώσεις των εκδρομών.

Το τοπίο είναι ακόμα θολό σε ό,τι έχει να κάνει με τις ακυρωμένες σχολικές εκδρομές. "Είναι ένα καθεστώς που περιμένουμε να ξεκαθαρίσει. Έχουμε να εξετάσουμε αν οι ξενοδόχοι από το εξωτερικό επιστρέψουν τα χρήματα και αν η αεροπορική εταιρία επιστρέφει τα χρήματα. Ξενοδοχείο στη Ρώμη δεν μας επιστρέφει τα χρήματα. Ο τουρισμός περνά δύσκολες στιγμές. Έχουμε γίνει δικηγόροι, δικαστές, μαλώνουμε με σχολεία, συλλόγους γονέων γιατί δεν έχει βάλει το Υπουργείο ένα πλαίσιο, να πει " από τη στιγμή που ακυρώνω εγώ τις εκδρομές, αναλαμβάνω εγώ τα έξοδα σαν κράτος", είπε ο Νεκτάριος Ζαμπούνης. Σχετικά με τις νομικές καλύψεις των εκδρομών είπε: "Όταν το κράτος βγάζει μια εντολή ότι "προτρέπω να μη γίνουν οι σχολικές εκδρομές", είναι σα να ετοιμάζεσαι γι αΜύκονο, να φτάνεις στη Ραφήνα, να έχει απαγορευτικό δυο μέρες και να ζητάς από τον ξενοδόχο τα χρήματα. Δε θα στα επιστρέψει ποτέ!". 

Ο Νεκτάριος Ζαμπούνης τόνισε πως οι τουριστικοί πράκτορες είναι σε απόγνωση. 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη: 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…