Για τον σάλο που προκάλεσε η πρόταση του ΜΕΡΑ25 για υποψηφιότητα της Μάγδας Φύσσα, στην Προεδρία της Δημοκρατίας, μίλησε στον Status 107,7 ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν λάθος η απόφασή μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι για την απόφαση που πήραμε. Θέλαμε να δείξουμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος στην μισαλλοδοξία, η κ. Φύσσα χωρίς να το έχει επιδιώξει, μέσα από τη δολοφονία του γιού της, εξελίχθηκε από μία μητέρα, σε ένα πολιτικό πρόσωπο, που σηκώνει στους ώμους της το βάρος του τεράστιου αγώνα εναντίον της διχόνοιας, του αυταρχισμού, του υφέρποντος νεοφασισμού», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Από πότε μία πρόταση σε ένα πρόσωπο-σύμβολο για οποιοδήποτε αξίωμα πρέπει να είναι προσυμφωνημένη;», διερωτήθηκε ο κ. Βαρουφάκης.

«Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα πρόσωπο που να μπορεί να σηματοδοτήσει την ενότητα του ελληνικού λαού παό το πρόσωπο της Μάγδας Φύσσα.

Η ίδια η Μάγδα Φύσσα χαρακτήρισε την πρόταση εξαιρετικά τιμητική κι αυτό μας τιμά. Δεν θέλαμε να της το γνωστοποιήσουμε πριν για να μην τη φέρουμε σε δύσκολη θέση», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης.

 

«Απορρίπτουμε την κ. Σακελλαροπούλου, όχι ως πρόσωπο, αλλά τη λογική των περιστρεφόμενων θυρών, δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης, χαρακτηρίζοντας λανθασμένη τη μετακίνηση ενός εν ενεργεία ανώτατου δικαστικού στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Εμείς θα ψηφίσουμε παρών στην ψηφοφορία ης Τετάρτης, είπε ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25.»

«Κατανοώ την αμηχανία των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ, που εγκλωβίστηκαν από την ηγεσία τους να στηρίξουν Παυλόπουλο, προτού ο έξυπνος ελιγμός του κ. Πρωθυπουργού τους εγκλωβίσει σε μία άλλη συστημική επιλογή» κατέληξε ο κ. Βαρουφάκης.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…